Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Профілактичний рейд

Служба у справах дітей
20.01.2023

20 січня 2023 року службою у справах дітей Мар’янівської селищної ради (О.Повзун) у співпраці з поліцейським офіцером громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Луцького РУ поліції ГУНП (І. Мельничук) та інспектором сектору ювенальної превенції сектору превенції Луцького РУП ГУНП у Волинській області (С. Лапків) проведено профілактичний рейд на території сіл Борочиче, Широке та Галичани. Під час рейду відвідано сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах.

З усіма батьками проведена профілактично-роз’яснювальна робота щодо належного виконання батьківських обов’язків, створення та забезпечення повноцінних умов проживання дітям, неприпустимість вживання спиртних напоїв. Попереджено про правову відповідальність згідно чинного законодавства та недопущення випадків вчинення насильства в сім’ї.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше