Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Заклади освіти Мар'янівської селищної ради вкотре долучились до допомоги ЗСУ.

Відділ освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я
07.12.2022
З 28 листопада по 6 грудня у Бранському ліцеї проходила акція "Зігрій воїна", учні писали листи, виготовляли аплікації, сувеніри, приносили теплі шкарпетки для воїнів. На завершення акції 5 грудня у День волонтера було доставлено в Горохівську ЦРЛ солодощі для поранених бійців.
У День Збройних Сил України учні ліцею провели благодійну ярмарку під гаслом "Мій янгол носить форму ЗСУ". Було зібрано
13 000гривень. Ці кошти будуть передані на потреби української армії.
Свято 6 грудня у Галичанській гімназії пройшло через серце і малих і дорослих. Органічне поєднання вдячності ЗСУ відобразилось у випіканні смаколиків нашими вихованцями і їх мамами, у віртуозних рухах членів хореографічного гуртка, у проєкті учня 4 класу Папиша Тараса, у декламації віршів бібліотекарем Чосік Н. І., учнями школи, у підготовці педагога-організатора О. Я. Шкалуби урочистої частини і наших гімназистів .
Єднала присутність гостей: старости села Папиш М. Я, директора будинку Просвіти Антонюк Г. В., жителів Фещук Ольги Й., Шлабчук Галини І., батьків наших дітей, випускниць школи.
Працівники, діти з початку війни разом : печуть, варять, долучаються до усіх акцій і матеріально.
Зібрано 9400 грн, які будуть відправлені за призначенням.
Разом до перемоги!!!
Разом нас багато!!! Нас не подолати!!!
Слава Богу!Слава ЗСУ! Слава Україні! 
Все буде Україна ❤️❤️❤️❤️
Віримо,що спільними зусиллями, дійдемо до бажаної перемоги. Нашим воїнам бажаємо здоров'я, витримки, та чекаємо швидкого повернення додому.
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше