Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зі святом Покрови та Днем захисників та захисниць України

Новина
01.10.2023

Традиційно в світлий день Покрови Пресвятої Богородиці ми відзначаємо День захисників і захисниць України та Української повстанської армії. Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже вони поєднали в собі символ віри та незламності духу українців.

Нині Україна продовжує відстоювати свою свободу і незалежність, проливаючи кров найкращих синів та дочок, у жорстокій війні з тим самим ворогом, з яким вела боротьбу УПА. Серед воїнів, що захищають Батьківщину під синьо-жовтим стягом, є і наші земляки.

У цей день я дякую всім, чия мужність і звитяга є зразком самовідданості та патріотизму. Усім, хто зі зброєю в руках боронили і боронять сьогодні нашу землю від агресора. Усім волонтерам, які стали своєрідними «мирними воїнами» і надійними захисниками в тилу. Усім борцям за українську незалежність – від козацьких часів і до сьогодні, які присвятили свої життя служінню українському народу.

Шануймо кожного з них та схилімо голови згадуючи тих, хто поліг за волю України, хто віддав своє життя, захищаючи рідну землю, адже найвищим рівнем любові до Батьківщини є готовність боронити її ціною власного життя.

Шановні захисники та захисниці! Дякую вам за відданість Україні та її народу!

Бажаю міцного здоров’я, родинної злагоди, успіхів у повсякденному житті. Нехай Покрова Пресвятої Богодиці охороняє вас від усього злого і наповнює ваші серця любов'ю та надією, хай ваше життя буде наповнене добром, благополуччям та миром!

Слава Героям! Слава Україні!

 

З повагою

селищний голова                                                                                      Олег БАСАЛИК

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше