Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Стартував ІІ (територіальний) етап змагань школярів Мар'янівської ТГ за програмою ХХ Спортивних ігор школярів Волині

Відділ освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я
13.02.2024
Стартував ІІ (територіальний) етап змагань серед школярів освітніх закладів Мар'янівської громади за програмою ХХ Спортивних ігор школярів Волині
Змагання з баскетболу проходили в Галичанській гімназії. Участь взяли юнаки та дівчата Мар'янівського, Бранського, Бужанського, Борочичевського ліцеїв. Юнаки та дівчата Галичанської гімназії, юнаки Ржищівської гімназії.
Перші місця серед школярів 10-11 класів (юнаки і дівчата) вибороли учні Бранського ліцею. Мар'янівський ліцей друге місце, Борочичевський ліцей третє місце та юнаки Бужанського ліцею четверте місце.
Дівчатка 7-9класів Бужанського ліцею змагались у своїй віковій категорії з учнями Галичанської гімназії, де вибороли І місце, Галичанська гімназія друге.
Юнаки 7-9 класів, нажаль було також лише дві команди. Школярі Галичанської гімназії- перше місце, Ржищівської гімназії- друге місце.
Вітаємо переможців! Всім учасникам натхнення, старання- ви молодці.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше