Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звертаємось до представників місцевого бізнесу долучитись до проведення даного опитування

Новина
01.02.2024
В рамках ініціативи Міністерства економіки України з дерегуляції господарської діяльності, Міжвідомча робоча група з питань прискореного перегляду інструментів державного регулювання господарської діяльності проводить опитування, спрямоване на збір даних про вплив регуляторного навантаження на бізнес.
Звертаємось до представників місцевого бізнесу долучитись до проведення даного опитування. Адже, це є критично важливим щодо формування майбутньої політики щодо дерегуляції господарської діяльності в Україні.
Пройти опитування можна за посиланням - https://deregulation.online/
Отримані відповіді дозволять краще зрозуміти, як різні регуляторні вимоги впливають на фінансове та часове навантаження бізнесу. Це допоможе в прийнятті обґрунтованих рішень щодо оптимізації або скасування певних регуляторних вимог.
Дякуємо за Вашу участь і підтримку в реалізації дерегуляційної реформи, яка має на меті створення більш сприятливого бізнес-середовища в Україні.
Детальніше про дерегуляційну реформу: https://deregulation.me.gov.ua/
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше