Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звіт про оцінку на довкілля ТзОВ "Стоянівський торфобрикетний завод"

Відділ земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища
13.12.2022

В оренді ТзОВ "Стоянівський торфобрикетний завод" знаходиться торфовище площею 102,3586 га на території Мар'янівської територіальної громади.

На виконання Закону України "Про оцінку впливу на довкілля" ТзОВ "Стоянівський торфобрикетний завод" виконано Звіт про оцінку на довкілля. Даний Звіт розглянуто та погоджено в Міністерстві захисту довкілля та природних ресурсів України. Результатом розгляду та погодження Звіту є позитивний Висновок з оцінки впливу на довкілля № 21/01-20205155810/1 від 25.10.2021 року.

На виконання абзацу шостого пункту 1 даного Висновку ТзОВ "Стоянівський торфобрикетний завод"  просить розмістити План рекультиваційних робіт.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше