Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звіт селищного голови у Бранівському старостинському окрузі

Новина
13.02.2022

13 лютого 2022 року о 14 год в приміщенні Будинку культури с. Брани відбувся звіт Мар'янівського селищного голови Олега Басалика перед жителями Бранівського старостинського округу. На звіті були присутні: секретар селищної ради Ольга Васюренко, начальник відділу організаційно-кадрової та правової роботи Людмила Яцько, начальник  відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища Алла Ліштван, начальник відділу освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я Ольга Лакиш, староста Бранівського старостинського округу Сергій Киричук, депутати Мар'янівської селищної ради Олена Сторожук, Ігор Богонос, Наталія Шанковська. 

Олег Басалик прозвітував про результати роботи за 2021 рік в громаді та у Бранівському старостинському окрузі та відповів на поставлені жителями питання. 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше